Gå til indhold
Søg

CEVEU årskonference: Veje i erhvervsuddannelserne

Hvis vi ønsker, at flere bliver faglærte, må flere finde vejen igennem erhvervsuddannelserne. Nye veje er lige nu ved at blive lagt og ingen ved endnu hvad de vil føre med sig. Men viden om det nuværende landkort er vigtigt, hvis ikke vi vil navigere i blinde.

Nogle elever tager den lige vej gennem erhvervsuddannelsen, mens andre oplever bump på vejen. Alle uddannelser veksler mellem læreplads og skole, for nogle elever går vejen gennem mange lærepladser, og andre får uddannelsen afkortet. De politiske hegnspæle flyttes, den teknologiske udvikling og den grønne omstilling skaber nye veje og eleverne har behov for forskellige ruter for at nå i mål med et svendebrev.  

CEVEU’s årskonference retter blikket mod de mange forskellige veje gennem EUD-landskabet. I plenumindlæg og workshops bringer vi forskere, praktikere og interessenter i sektoren sammen i dialog om fremtidens erhvervsuddannelser. Har vi de rette veje? Er der veje som kun få kender, men flere kan finde attraktive? Hvilke nye veje er der brug for at udvikle, hvis flere skal uddanne sig som faglærte? 

Vi tager sammen en tur ad de mange veje, stiller skarpt på, hvad vi ved om vejen, stiller hinanden de vigtigste spørgsmål og bliver klogere på de muligheder, vi måske endnu ikke kender. 

Tid og sted: Mandag d. 25. november kl. 10-15.30 i DGI-Byen, Tietgensgade 65, 1704 København V.  

Pris: Det koster 450,- at deltage i konferencen, der dækker udgifter til forplejning. Der vil både være let morgenmad samt frokost, kage og frugt. 

Tilmelding: Tilmelding åbner i august.